Felsopakony Hivatalos Weboldala - kezdolap

napja van.

Hírek

Sport
2018-06-07 15:24:00 Végh Béla Antal

MEGHÍVÓ

50 éves a Felsőpakonyi KSE. A jubileumi évet sok szép eredmény és győzelem mellett a felnőtt csapat bajnoki címével ünnepelhetjük.

Kedves Felsőpakonyiak!
50 éves a Felsőpakonyi KSE. A jubileumi évet sok szép eredmény és győzelem mellett a felnőtt csapat bajnoki címével ünnepelhetjük.
Az 50 éves születésnap és a bajnokcsapat záró bajnoki mérkőzése alkalmából jubileumi évzáró rendezvényre várunk minden felsőpakonyi sportbarátot.
Az események vasárnap, 10-én 12 órától kezdődnek.
A gyermekek számára a FootDarts Hungary jóvoltából egy hatalmas darts-tábla jelenthet majd kihívást. Kellő jelentkező esetén 15:00 órától a ,,Köves út jobb és bal fele" mérkőzés hagyományát szeretnénk feléleszteni. Majd 17:00 órakor bajnoki mérkőzés, a színpadon éremosztás, eredmény hirdetés majd a Bodri és a Miskakancsó zenekar következik. Aztán igény szerint retro disco.
Gulyásleves, pincepörkölt és a gyermekek számára virslivel készül az egyesület, no meg üdítővel és sörrel olthatják szomjukat mindazok, akik jelenlétükkel megtisztelik a az FKSE jubileumi ünnepségét. Az ünnepségre meghívtuk a 2005-06-os bajnokcsapat vezetőit, tagjait, Kovács Károly, Détári Lajos, Bene Ferenc, Nyilas Elek, Albert Flórián, Bárdos Péter, Dina László, Egervári Krisztián, és még sorolhatnánk.
Hajrá Pakony!

vissza