Felsopakony Hivatalos Weboldala - kezdolap

napja van.

Hírek

Sajtó
2019-03-13 15:03:00 Végh Béla Antal

PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL

Hírlevél - 2019. március

Új kormányablak nyílt Ócsán
A gazdaság erősítése, a magyar kultúra megőrzése és a családok támogatása mellett a közigazgatás korszerűsítése is hozzátartozik ahhoz, hogy Magyarország Európa leginkább élhető országai közé zárkózzon fel 2030-ra.
Bővebben

Biztonság vagy kényelem?
Februárban van a biztonságos internet világnapja. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend az online vásárlás. Webáruházon keresztül élelmiszertől kezdve ruhát, cipőt, elektronikai eszközt és számos szolgáltatást is vásárolhatunk.
Bővebben

Buszokat ellenőriztek Pest megyében
Buszellenőrzéseket tartott Pest megye főbb közlekedési útvonalain és Budapest Népliget nemzetközi buszvégállomáson a Pest Megyei Kormányhivatal. Öt autóbusz műszaki állapota nem felelt meg a követelményeknek, öt esetben a közúti közlekedési szolgáltatás, tizenegy esetben a gépjárművezetők vezetési és pihenőidejére vonatkozó rendelkezéseit sértették meg.
Bővebben

Évértékelő a katasztrófavédelemnél
A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői állományértekezlettel egybekötve mutatták be 2018-as tevékenységük mérlegét és határozták meg az idei esztendő fő feladatait.
Bővebben

Átadták a törökbálinti kormányablakot
A kormány olyan döntéseket szeretne hozni, amelyekkel csökkenteni lehet az állampolgárok elintézendő ügyeinek számát, párhuzamosan az ügyintézés színvonalának emelésével - erről a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára beszélt hétfőn a törökbálinti kormányablak átadásán.
Bővebben

 

Aktuális híreinket követheti facebook oldalunkon is: http://www.facebook.com/pestmegyeikormanyhivatal

 

 

vissza