Felsopakony Hivatalos Weboldala - kezdolap

napja van.

Hírek

Önkormányzat
2020-06-24 11:10:00 Végh Béla Antal

Összefogás – táboroztatás – segítségnyújtás


A koronavírussal szembeni küzdelemről rengeteget olvashattak az elmúlt hónapokban. Önkormányzatunk minden tőle elvárhatót próbált megtenni az Önök biztonságának és egészségének megóvása, továbbá a teljeskörű tájékoztatás érdekében.


✅ A Képviselő-testület tagjai egyhangúan úgy döntöttek, hogy személyesen is szeretnének hozzájárulni a nehezebb sorsú családok életéhez. A vírushelyzet okozta szűkösebb lehetőségeket enyhítendő, a Testület egy járványügyi gyűjtést szervez az önkormányzat elkülönített számláján.
A képviselők felajánlották egy havi tiszteletdíjukat. Csatlakoztak hozzájuk a bizottsági tagok, és az önkormányzat munkatársai is.

✅Az így összegyűlt összegből öt felsőpakonyi kisgyermek nyári táboroztatása kerül finanszírozásra a Révfülöpi táborban.
Az összeg magába foglalja a táborozás költségeit, illetve a költőpénzt is. Reméljük, hogy ezzel is hozzájárulhatunk az érintett gyermekek nyári élményeihez. 🏖

📌Az önkormányzat várja a segítségre szorulók jelentkezését, illetve aki szeretne hozzájárulni a kezdeményezéshez, az a következő számlaszámra befizetését megteheti:
14100079-71638049-03000005.

A rendelkezésre álló összegről a Szociális és Rehabilitációs Bizottság dönt az önkormányzat szociális rendelete alapján.

Ezúton is köszönetet mondunk Felsőpakony lakosságának a veszélyhelyzetben nyújtott fegyelmezett, közreműködő, segítőkész magatartásáért.

Felsőpakony Nagyközség Önkormányzata

vissza