Felsopakony Hivatalos Weboldala - kezdolap

napja van.

Hírek

Közérdekű
2020-10-14 11:31:00 Végh Béla Antal

A Szociális Szolgálat tájékoztatója

Segítség a karantén napjaiban

Mint Önök is tudják, hazánkban – mint ahogy Európában mindenütt – emelkedik a fertőzöttek, így a hatósági karanténba kényszerültek száma is.

Ez többnyire váratlanul, felkészületlenül éri a lakosságot, hiszen gyakori, hogy a kontaktkutatás során kerülnek látókörbe. Mivel lakhelyüket nem hagyhatják el, - segítség hiányában - a napi életvitelhez szükséges cikkek beszerzése is akadályba ütközik. Ezt a kellemetlen helyzetet – 10 nap – próbálja a Szolgálat enyhíteni.

A beérkező hatósági jelzések alapján munkatársunk személyesen felkeresi Önöket – természetesen a kellő védőtávolságot tartva és maszkban – és megkérdezi, hogy milyen segítségre van szükségük. Kérem, ne vegyék zaklatásnak!

AZ INTÉZMÉNY DOLGOZÓINAK ARCKÉPES IGAZOLVÁNYA VAN, MELYET A RUHÁZATUKON VISELNEK!

Sokak számára fontos lehet, hisz egyedül élnek, rokonaik dolgoznak, vidéken laknak, vagy a fokozottan védendő korcsoportba tartoznak, idősek, betegek.

A jelzések azonban gyakran több nap késéssel érkeznek, így akinek szüksége van rá, kérem, telefonon jelezze! T: 36 20-297-1515

Amennyiben szükségük van bevásárlásra, halaszthatatlan ügyek intézésére (gyógyszerfelíratás, kiváltás), esetleg napi egyszeri meleg ételre, kérem, jelezzék! A szolgáltatás és a házhozszállítás – az Önkormányzat döntése alapján – ingyenes. (a bevásárlás, vagy gyógyszer ellenértékét természetesen fizetni kell, az ebéd ára 455,- Ft/adag)

vissza