FELSŐPAKONY WEATHER
Felsőpakony, Hungary

Hírek

2 minutes readDTKH tájékoztató

Reader Mode

Tisztelt Lakosság!
Teljesen érthető módon egyre nagyobb felháborodást szül a hulladékszállítás elmaradása, csúszása, rendszertelensége, az utcára kihelyezett szelektív szemét, zöld hulladék látványa és szaga. Az elmúlt héten arról kaptunk tájékoztatást, hogy május 29-ig, azaz vasárnapig pótolja a szolgáltató az elmaradt begyűjtést.
Amint azt Önök is láthatják, mindez nem történt meg. Elégedetlenségünkről ezúton is értesítettük a szolgáltatót, mely a következő levél továbbítására kérte az önkormányzatot:
,,Tisztelt Nagy János polgármester úr!
Ezúton szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy az elmaradt zöld és szelektív szállítás legkésőbb 2022.06.03-ig maradéktalanul megtörténik. Arra kérjük Ügyfeleinket, hogy hagyják kint az ingatlanok előtt a hulladékot, mert folyamatosan végezzük az elmaradások pótlását.
Számítunk szíves segítségükre és arra szeretnénk kérni Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten a fent leírtakról legyenek szívesek tájékoztatni a lakosságot.
Köszönjük az irányunkba tanúsított türelmüket, együttműködésüket és szíves elnézésüket kérjük az utóbbi időben történt mulasztások miatt.
Köszönettel:
Pásztor Anett
Ügyfélkapcsolati osztályvezető
Ügyfélszolgálat
DTKH Nonprofit Kft.
ugyfelszolgalat@dtkh.hu
web: www.dtkh.hu”

MEGOSZTÁS

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest