FELSŐPAKONY WEATHER
Felsőpakony, Hungary

Hírek

2 minutes readEzek lettek Pest megye legszebb kertjei

Reader Mode

Megjelent: 2021. december 14. kedd, 12:43

Lezárult a Virágos Pest megye pályázat, megszületett a végeredmény.

A verseny célja volt a környezetbarát, kulturált településkép kialakítása, a megyében élő emberek életminőségének javítása, a vendégváró-kép kialakítása, a magyar kertkultúra ápolása, kiterjesztése.

Pest megyében hosszú évtizedek óta tapasztalható az önkormányzatok, valamint egyre nagyobb aktivitással a lakosság törekvése a környezetszépítése, a kulturált településkép kialakítására. Ezért Pest Megye Önkormányzata, Szigethalom Város Önkormányzata, Dunavarsány Város Önkormányzata, a Zöld Háló Egyesület és a Pest Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ pályázatot hirdetett Virágos Pest megye címmel. A szépet, a kulturált környezetet szerető Pest megyei szervezeteket kértük, hogy kapcsolódjanak be ebbe a versengésbe.

A beérkezett pályázatok alapján alakult ki a sorrend:

1. helyezett:


Felsőpakony Jövőjéért Egyesület jelölése alapján – Kerekné Kocsis Mária
Díja: oklevél és kerámia tábla a jelölő és jelöltnek, valamint 30 ezer forintos vásárlási utalvány az Oázis Nagykerbe a kert tulajdonosának.

2. helyezett:


Családok Isaszegért Egyesület jelölése alapján – Klincsek István
Díja: oklevél és kerámia tábla a jelölő és jelöltnek, valamint 20 ezer forintos vásárlási utalvány az Oázis Nagykerbe a kert tulajdonosának.

3. helyezett:


Zöld Háló Egyesület (Szigethalom) jelölése alapján – Tóth Józsefné
Díja: oklevél és kerámia tábla a jelölő és jelöltnek, valamint 10 ezer forintos vásárlási utalvány az Oázis Nagykerbe a kert tulajdonosának.

Különdíj:


Egészséges Budakalászért Egyesület ajánlása alapján – Furik Zoltán
Díja: oklevél és kerámia tábla a jelölő és jelöltnek, valamint 5 ezer forintos vásárlási utalvány az Oázis Nagykerbe a kert tulajdonosának.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

www.pestmegye.hu

MEGOSZTÁS

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest