FELSŐPAKONY WEATHER
Felsőpakony, Hungary

Hírek

2 minutes readHULLADÉKSZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Reader Mode

Kedves Felsőpakonyiak!

Az alábbi tájékoztatást kaptuk a DTKH Nonprofit Kft-től:

„Tisztelt Polgármester Úr!
A hulladékgazdálkodásban utóbbi időben jelentkező problémák megoldása érdekében jelentős átszervezést eszközöl Társaságunk. Folyamatosan dolgozunk a munkaerőhiány okozta nehézségek leküzdésén, illetve – a nem megfelelő munkavégzés miatt – a minőségi munkaerő cserén. Legfontosabb számunkra, hogy a hulladékszállítás az általunk elvárt színvonalon működhessen, illetve az ügyfelek megelégedésére végezzük feladatunkat és megszüntessük az esetleges gyűjtései elmaradásokat, pótlásokat.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy településükön 2022.04.30-ig szombatig, folyamatos gyűjtéssel, elszállítjuk a – közterületen maradt – begyűjtés elmaradása miatti hulladékokat. Kérjük segítségüket a lakosság tájékoztatásában, hogy az elmaradt gyűjtésből származó hulladékfrakciókat helyezzék ki a közterületre, amennyiben azt már az ingatlanon belül helyezték el.
Bízunk benne, hogy 2022.05.02-tól hétfőtől minden elmaradás pótlásra kerül, és azt követően minden hulladéktípus az előre meghirdetett gyűjtési időpontban kerül elszállításra. A rend helyreállását követően kérjük, hogy a lakosság továbbra is a meghirdetett gyűjtési napon, csak az arra a napra vonatkozó hulladékfrakciót helyezze ki.
Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket köszönjük. A közeljövőben keresni fogjuk Önöket, egy személyes egyeztetés lehetőségének biztosítása miatt, hogy az Önök települését érintő hulladékszállítással kapcsolatosan jelentkező esetleges anomáliákat, igényeket egyeztessük. „

Üdvözlettel: Nagy János polgármester

MEGOSZTÁS

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest