FELSŐPAKONY WEATHER
Felsőpakony, Hungary

Hírek

2 minutes readJÁTSZÓTÉR, McDonald’s-os csúszda

Reader Mode

A napokban felvetődött játszótéri problémákról.

Ahogy azt több fórumon is jeleztük, a megrongálódott csúszdát a McDonald’s-os játszótereket karbantartó céggel próbáltuk felújítatni.
Tavaly végre elvitték a törött elemeket, majd idén, sokadik érdeklődésünkre közölték, nem tudják megjavítani. Így a lebontás mellett döntöttünk, és közben megpályáztunk egy nagy és komplex új játékot. Mivel a pályázathoz ismertetni kellett a jelenlegi állapotot, a pályázat indokoltságát, ezért a bontást csak a pályázat beadását követően, a héten kezdjük meg.
A mai napon újra lezárjuk a csúszdát, remélem, ezúttal nem kerül majd valamelyik este vagy éjjel a kordon felelőtlen kezek által eltávolításra… A csúszda napokon belül elbontásra kerül, és reméljük, az új játékot rövidesen átadhatjuk a gyerekeknek!

Addig is türelmüket kérjük!

Ami a játszótér zárását illeti:

A környező ingatlanok tulajdonosaitól több ízben érkezett panasz, hogy a játszóteret a nappali rendeltetésszerű használatot követően esténként, sötétedés után hangoskodó, zajongó, zenét hallgató fiatalok veszik birtokba, az is előfordult, hogy az illetők még csak nem is felsőpakonyi lakosok.
Ezért a korábban bevált szokásnak megfelelően, a játszótér éjszakai zárása mellett döntöttünk. A zárásra a polgárőrség éppen aktuális szolgálatot ellátó tagjait kértük fel, míg a nyitást vagy a polgárőrök, vagy az önkormányzat munkatársai oldják meg.
A hét végén ugyan volt némi zavar a gépezetben, de újabb kulcsok másolásával a jövőben megoldható lesz, hogy ha többen el is utaznak hétvégére, akad majd olyan, aki itthon tartózkodik, rendelkezik kulccsal, és kinyitja reggel a kaput.

Nagy János polgármester

MEGOSZTÁS

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest