FELSŐPAKONY WEATHER
Felsőpakony, Hungary

Hírek

1 - 2 minutes readKérdőív a lakosság levegő minőségére hatással lévő jellemzőinek, szokásainak megismerésére

Reader Mode

A Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztályának Levegő- és Zajvédelmi Osztálya a levegő védelméről szóló 306/2010. (XII. 23.) Kormányrendelet 14. § (1) bekezdése alapján elkészítette a Budapest és környéke légszennyezettségi agglomerációra vonatkozó, a levegő minőségének javítását célzó intézkedési tervet, amelynek végrehajtásával a légszennyezettségi határértékek betartása a lehető legrövidebb időn belül biztosítható.

Az Intézkedési Terv felülvizsgálata jelenleg folyamatban van, amelynek célja annak kiegészítése a 2020. és 2021. évek levegőminőségi adataival, illetve új intézkedések meghatározása a jövőre nézve, azon települések vonatkozásában, amelyek a Budapest és környéke légszennyezettségi agglomerációba tartoznak.

A Környezetvédelmi Hatóság Levegő- és Zajvédelmi Osztálya kérdőívet állított össze, amelynek célja a lakosság környezeti levegő minőségére hatással lévő jellemzőinek, szokásainak megismerése. A kérdőív személyes adatot nem gyűjt, anonim, és kitöltése önkéntes. A beérkező adatok az Intézkedési Terv felülvizsgálata során kerülnek majd felhasználásra.

A kérdőív az alábbi linken nyitható meg: [Lakossági kérdőív 2022]

MEGOSZTÁS

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest