FELSŐPAKONY WEATHER
Felsőpakony, Hungary

Hírek

2 minutes readKSH adatgyűjtés tájékoztatás

Reader Mode

Tisztelt Lakosság!

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kérésére az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

A KSH Felsőpakony településen önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évekhez hasonlóan.

Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. Az adatszolgáltatóknak lehetőségük van telefonon keresztüli válaszadást, valamint egyes adatgyűjtések esetében kérik, hogy a kérdőívek weben történő önkitöltési lehetőségét részesítsék előnyben.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

A kapott adatokat a KSH bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közlik.

Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

Kérem Önöket, hogy segítség a kérdezők munkáját!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Farkas Renáta, jegyző

MEGOSZTÁS

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest