FELSŐPAKONY WEATHER
Felsőpakony, Hungary

Hírek

2 - 3 minutes readLakossági tájékoztató

Reader Mode

Február elsejétől új háziorvos kezdi meg gyógyító tevékenységét Felsőpakonyon

Tájékoztatjuk a tisztelt felsőpakonyi lakosokat, hogy Dr. Borbély István háziorvos júliusban benyújtotta felmondását, ezért február elsejétől távozik a praxisból.

A döntést Felsőpakony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete tudomásul vette.

Mivel Doktor úr a praxisát nem tudta értékesíteni, az üzemeltetés a továbbiakban az önkormányzat feladata. Az ellátás zavartalan működése érdekében a helyettesítő háziorvosról az önkormányzatnak kellett gondoskodnia, mely feladatnak határidőre eleget is tett.

Örömmel és megnyugvással tájékoztatom Önöket arról, hogy a háziorvosi szolgáltatást február elsejétől egy tapasztalt és elkötelezett orvos veszi át.

Az alábbiakban olvashatják Dr. Awid Adnan Ádám bemutatkozó levelét.

A felnőtt háziorvosi rendelés 2024.02.01-jén a szokásos rendelési időben folytatódik.

A rendelő új email címe: haziorvos@felsopakony.hu

Az új mobiltelefonszámok:
Asszisztens telefonszáma: +36 20 438 0235
Orvos telefonszáma: +36 20 438 0430
A vezetékes telefonszám a +06 29 317-145 számon továbbra is elérhető.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel: Nagy János polgármester

Az alábbiakban az új háziorvos bemutatkozó írását olvashatják.


Dr. Awid Adnan Ádám magyar-szír állampolgár vagyok. A kilencvenes években magyar állami ösztöndíjasként folytattam tanulmányaimat a debreceni orvosi egyetemen. Az orvosi diploma megszerzése után aktív belgyógyászati osztályon dolgoztam három és fél évig, majd külföldön folytattam az orvosi tevékenységemet sürgősségi- és belgyógyászati betegellátásban. Kutató és tudományos munkát is végeztem. Semmelweis Orvosi Egyetemen háziorvostanból sikeres license vizsgára tettem szert. Ezután a debreceni orvosi centrumban háziorvostanból sikeresen szakvizsgáztam. Foglalkozás-egészségügy szakorvos jelöltként jelenleg is folytatom tanulmányaimat. Háziorvosi ügyeleti ellátásban folyamatosan részt veszek. Életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy a gyógyításnak ezt az emberközelibb, személyesebb, hosszú távú bizalmi kapcsolatra épülő formáját választottam.

Bízom abban, hogy Felsőpakony vezetőségének törekvésének és biztatásának megfelelően az elvárásoknak eleget tudok tenni.

Célom a betegellátásban, hogy a hozzám fordulók számára a legjobb életminőséget biztosítsam a legjobb tudásom szerint a legmagasabb szakmai színvonalon. A gyógyításban a bizalom elnyerésére és megtartására, az őszinte, nyílt kommunikációra, a partneri viszony kialakítására törekszem.

Kérem, forduljanak hozzám bizalommal, hogy segíthessek Önöknek egészségi problémájuk megoldásában, illetve egészségük megőrzésében.

Tisztelettel: Dr. Awid Adnan Ádám

MEGOSZTÁS

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest