Hírek

2 minutes readSEGÍTÜNK A KORONAVÍRUS ELLENI VÉDŐOLTÁS REGISZTRÁCIÓBAN

Koronavírus
Reader Mode

Tisztelt Lakosság!
A koronavírus elleni védőoltás felvételéhez előzetes regisztráció szükséges.
Azok a személyek, akik szeretnének regisztrálni a koronavírus elleni oltásra, azonban számítógép és egyéb infokommunikációs eszköz hiányában ezt nem tudják online megtenni (https://vakcinainfo.gov.hu/regisztracio-oltasra), egy nyomtatvány kitöltésével és a Vakcinainfó Magyar Államkincstár, 1848 Budapest címre történő megküldésével tudnak regisztrálni.
📌 A nyomtatvány átvehető a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, kizárólag SZERDAI napokon (a maszk viselése, illetve a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező!).
❗️ Kérjük a Lakosságot, amennyiben tudomásuk van olyan személyről, aki a védőoltásra regisztrálni kíván, de a bejelentkezését fenti okokból nem tudja megoldani, szíveskedjenek őket információikkal hozzásegíteni ehhez a lehetőséghez.
‼️ HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT – NYOMTASSA KI, TÖLTSE KI ÉS VIGYE MAGÁVAL AZ OLTÁSRA Az a személy, aki már regisztrált az oltásra, és behívót is kapott oltási időpontra, egy hozzájáruló nyilatkozat kitöltésével kaphatja meg az oltást. Jelentősen meggyorsítja az oltással járó adminisztrációt, ha az oltandók magukkal viszik az oltásra a hozzájáruló nyilatkozatot. Kérjük, hogy ha teheti, akkor nyomtassa ki, töltse ki és vigye magával az oltásra a nyilatkozatot akár háziorvosi rendelőbe, akár kórházi oltópontra hívják Önt!
❗ A hozzájáruló nyilatkozat nyomtatott formában átvehető a Szabó Magda Könyvtár és Közösségi Házban, minden hétköznap 10-16 óra között. https://koronavirus.gov.hu/…/hozzajarulo-nyilatkozat…
Vigyázzunk egymásra!
Felsőpakonyi Polgármesteri Hivatal

MEGOSZTÁS

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest