Hírek

Tiszta Felsőpakonyért környezet-szépítő akció

Tisztelt Lakosság!

Az elmúlt években több alkalommal, több pályázati lehetőséget is kihasználva, az önkormányzat vagy civil szervezetek kezdeményezésére tettünk komoly lépéseket környezetünk tisztán tartása érdekében. Több százan vannak azon lakótársaink, akik önkéntesen csatlakoztak az akciókhoz, és szedték a felelőtlen emberek által szétszórt, eldobált szemetet. Az illegális szemétlerakások megszüntetésére felsőpakonyi cégek is felajánlották segítségüket.

Ha most járjuk körbe kedves településünket, a környező erdőket, az előző években tapasztaltaknál sokkal kedvezőbb helyzet fogad minket, mindez azonban nem jelenti azt, hogy hátra dőlhetnénk.

Ne várjuk meg, hogy ismét hegyekben álljanak a szemétrakások!

Ennek érdekében Felsőpakony Nagyközség Önkormányzata november 5-én pénteken és 6-án szombaton önkéntes szemétszedő akciót hirdet!

Az akcióhoz az önkormányzat biztosítja a szükséges eszközöket, kesztyűket, zsákokat, és gondoskodik az összegyűjtött szemét elszállításáról, ártalmatlanításáról.

Gyülekezés a Szabó Magda Könyvtár és Közösségi Ház előtt délelőtt 10 órakor, ahol szétosztásra kerülnek a szükséges eszközök.

Várunk minden lelkes tenni akarót!

Felsőpakony Nagyközség Önkormányzata

MEGOSZTÁS

Megosztás itt: facebook
Share on Facebook
Megosztás itt: twitter
Share on Twitter
Megosztás itt: linkedin
Share on Linkdin
Megosztás itt: pinterest
Share on Pinterest
Facebook